2007-08-16

Currently Playing: WoW (igen...)

Så var jag tillbaks i World of Warcraft-träsket. I viss mån hade jag nog underskattat spelets mångfald utanför räd-arenan så jag har inga problem att hitta roliga saker att göra med min level 70 dvärgjägare; även utanför de förhatliga instanserna. Dessutom finns ju alltid möjligheten att levla upp de andra figurerna till 70, även om tanken är en blandning av både skräck och förtjusning...

3 kommentarer:

Hans Persson sa...

Jag har tittat lite på den här typen av spel ända sedan de var enpersonershistorier på persondatorer med start på Temple of Apshai och fram till WoW och egentligen aldrig känt mig sugen på att spela dem. Med tanke på att jag spelat massor med både rollspel och brädspel tycker jag egentligen att det är lite konstigt.

Andreas Björklind sa...

Kanske både konstigt och inte. Jag är måttligt intresserad av solo-RPGer på datorn (typ Morrowind, Oblivion, Neverwinter Nights solo-del, etc). Det är just multi-player-delen av MMORPG som gör att jag fastnar; och har varit fast i olika utsträckning sedan NannyMUD 1990. Att kunna spela rollspel med folk oavsett var vi befinner oss i världen är mycket tilltalande. Jag har svårt att få ihop en rollspelsgrupp för ett par timmars spel sent en tisdagskväll, eller mycket tidigt en torsdagsmorgon... särskilt en grupp som skulle acceptera att jag plötsligt fick lov att prioritera något annat och kasta ut dem med ett par sekunders förvarning ;).

Hans Persson sa...

Jag köper det resonemanget, men å andra sidan har jag aldrig varit ens i närheten av att fastna i MUD heller.